Vrei sport in aer liber?

Vrei sport in aer liber?

Daca da, avem cea mai buna solutie pentru tine. In Bucuresti, oprim traficul si facem sport la Via Sport

Vino la Via Sport in fiecare weekend din perioada 29 iunie – 26 august, de vineri seara pana duminica dupa-amiaza. Bucura-te de sport pe bulevardul Kisellef!

Nu exista limita de varsta, iar intrarea este libera.

Sunteti asteptati cu 10 km² de terenuri de baschet, tenis de masa, tenis de picior, badminton si fusbal unde pot veni sa se joace cu prietenii ori copiii. Iubitorii miscarii pe doua roti vor avea de asemenea un loc dedicat - 2 benzi numai pentru ei, precum si biciclete la discretie.

De asemenea, fiecare weekend vine cu o multime de suprize: wall climbing, bike trial, streetball, kangoo jumps, rugby tag si o sumedenie de concursuri pentru iubitorii sportului.

Via Sport revine pentru al treilea an consecutiv transformand Bulevardul Kiseleff pentru noua weekend-uri intr-un spatiu neconventional dedicat sportului si divertismentului. Mai multe detalii gasiti pe site.

Haideti la Via Sport!

7 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Aaaa, deci d-aia e blocat kiseleff-ul si trebuie sa ocolesc eu juma de Bucuresti. Nu, nu ma incanta initiativa laughing

| CoquineNoire a răspuns:

Daca nu-i faceti experti TPU p-astia care o ard toata ziua pe site si care nu se incumeta sa-si miste kuurul de pe scaun, tot degeaba.

| Reek54 a răspuns:

Super!

| Timeea2001 a răspuns:

DA

| daassh a răspuns:

Cei care nu sunt din Bucuresti, mai asteptati poate se ia initiativa si la voi in oras, sau poate va apucati chiar voi, si nu mai stai in casa.Succes!

| Anonima264 a răspuns:

Da,imi place sportul in aer liber!
Poate merg si eu...

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Da este frumos dar de ce doar Piata Victorie sa arate asa?

Întrebări similare